CEH - Top banner

Acasa

Acest website folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea navigării, vă exprimați acordul pentru modul în care folosim informațiile obținute astfel. Dacă doriți să aflați mai multe despre politica de cookie-uri a S CEVJ SA, vă invităm să consultați politica noastră, disponibilă prin click aici.

 

 

Apel 112
 

Apel 112 este o aplicaţie pentru telefoanele mobile cu sisteme Android şi iOS, capabilă să genereze infomaţia de localizare şi să transmită poziţia geografică a telefonului.

Aplicaţia foloseşte conexiunea de date (internet) şi serviciul de localizare ale telefonului mobil (GPS) pentru a transmite către sistemul informatic al serviciului de urgenţă 112 informaţia de localizare în format AML (Advanced Mobile Location), conţinând coordonatele geografice ale telefonulului mobil.

Aplicaţia este gratuită şi poate fi descărcată pe telefoane din magazinele de aplicaţii Google Play şi AppStore şi nu necesită înrolarea utilizatorului într-un sistem informatic al SNUAU.

fiipregatit.ro
 
Logo Apel 112

 

     
 
 

Societatea Complexul Energetic Valea Jiului S.A. are ca obiect de activitate producerea inclusiv din resurse regenerabile, furnizarea și comercializarea energiei electrice, explorarea, dezvoltarea, exploatarea, prepararea și prelucrarea cărbunilor și gazelor însoțitoare, efectuarea de lucrări de închidere mine, ecologizare și conservare.

 
Sucursala Societăţii care desfăşoară activităţi cu profil energetic este următoarea:
 
  • Sucursala Electrocentrale Paroşeni, cu sediul în municipiul Vulcan, str. Paroşeni, nr. 20, judeţul Hunedoara.
 
 
Sucursalele Societăţii care desfăşoară activităţi cu profil minier sunt următoarele:
 
  • Sucursala Exploatarea Minieră Lonea: str. Voievodului nr. 1, Oraş Petrila, Judeţul Hunedoara;

 

  • Sucursala Exploatarea Minieră Livezeni: str. Lunca nr. 153, Municipiul Petroşani, Judeţul Hunedoara;
  • Sucursala Exploatarea Minieră Vulcan: str. Crividia nr. 52, Municipiul Vulcan, Judeţul Hunedoara;
  • Sucursala Exploatarea Minieră Lupeni: str. Vitoş Gavrilă nr. 1, Municipiul Lupeni, Judeţul Hunedoara;
  • Sucursala Prestserv Petroşani: str. Lunca nr. 60, Municipiul Petroşani, Judeţul Hunedoara.

 

Activitatea Societății Complexul Energetic Valea Jiului S.A. trebuie să se conformeze OUG 108/2022, privind decarbonizarea sectorului energetic, care stabilește prin articolul 6, alineatul 1, litera c, punctele (i) și (ii) că derularea lucrărilor de punere în siguranță a zăcământului, închidere și ecologizare a minelor Lupeni și Lonea se va realiza etapizat până la data de 31 Decembrie 2026, respectiv că derularea acestor lucrări pentru minele Livezeni și Vulcan se va realiza până la data de 31 Decembrie 2032. Inerent, în urma acestui proces, Termocentrala Paroșeni își va restrânge progresiv activitatea, aceasta asigurând, însă, până la finalul anului 2030, neutralizarea cărbunelui extras din Valea Jiului pe parcursul procesului de închidere a minelor, în condiții de siguranță și în conformitate cu prevederile legale în vigoare.

Login